Over Apaga

Beheer je huis met een druk op de knop

Apaga is een Nederlands merk dat zich focust op de toekomst van de smart home beleving. Apaga’s ultieme doel is het eenvoudig beheren van het huis met een druk op de knop. Dit wilt ze bereiken met apparaten die in verschillende ‘slimme environments’ compatibel zijn, zoals in die van Google Home en Amazon Alexa. De apparaten variëren van kleuren lampen en led strips tot beveiligingscamera’s en sensoren. Beheer gemakkelijk je huis met een druk op de knop of via spraakbesturing, waar en wanneer dan ook.

Het totale plaatje

De filosofie achter Apaga is het besturen van het hele huis met maar één app. Apaga is daarom niet alleen te vinden in verlichting, of alleen in beveiliging, maar in alle segmenten van de smart home. De product variatie uit verschillende smart home segmenten breidt constant uit. Naast een breed assortiment staat kwaliteit en de nieuwste (IoT) technologie voorop.

Eenvoud

Een lamp van kleur veranderen, de bewakingsbeelden bekijken of een hele scenario opzetten? Dit gaat allemaal gemakkelijk met de intuïtieve en gebruiksvriendelijke app. Zet de slimme apparaat aan de stroom en verbind binnen no time. Plug & Play is meegenomen als een belangrijk punt.

Werkend in verschillende ‘slimme environments’

De Apaga producten zijn te beheren in verschillende slimme enviroments. Naast de Apaga app kunnen de apparaten eenvoudig worden toegevoegd aan Google Assistant en Amazon Alexa en hier bestuurt worden met voice command. Apaga wilt dat jij beslist in welke environment het apparaat beheer plaats vindt.

 

Privacy en veiligheid

Bij Apaga nemen we je privacy serieus. Apaga is gebaseerd op een veilig en betrouwbaar IoT platform dat is gecertificeerd door Kaspersky Lab. Dit is een internationale gewaardeerde cybersecurtity en anti-virus provider. Apaga voldoet aan de AVG eisen: Gebruikersdata is altijd geanonimiseerd, beschermd en wordt nooit gedeeld met anderen.